Notícies Escola

  • Rifa de la Gran Cistella Solidària

Rifa de la Gran Cistella Solidària

Participa amb la compra de les teves butlletes solidàries. Podràs aconseguir un gran lot de regals i col·laborar amb el projecte Share.

Cada curs engeguem una sèrie d’activitats i iniciatives solidàries que ens ajudin a fer realitat el Projecte Share, el nostre voluntariat internacional a Zàmbia. L’objectiu és recaptar fons per continuar ajudant a les noies de la casa d’acollida City of Joy i obtenir beques per a estudiants de primària, secundària o universitaris de la ciutat de Mazabuka. 

Aquest és el sisè any que posem en marxa la Rifa de la Gran Cistella Solidària. Consisteix en la rifa de 3 lots de regals comprant participacions​ ​de 2,5€. 

El primer número guanyador és pel premi gourmet-teconlògic i consisteix en un ordinador portàtil, un telèfon mòbil, una cafetera Nespresso Essenza amb un lot de càpsules de cafè, un pernil i un curs d'anglès. 

El segon número guanyador és pel premi artístic-gourmet que consisteix en un pernil, un curs de cuina, lot de llibres amb els darrers premis literaris en català i un lot de llibres amb els darrers premis literaris en castellà.

El tercer número guanyador és pel premi oci-aventura que consisteix en 2 entrades per l’Aquàrium de Barcelona, una estada al Tibidabo per a 4 persones (inclou nit i esmorzar a l’hostatgeria del Temple i entrades al Parc d’Atraccions), pack  Aventura Outdoor de Smartbox i dues samarretes tècniques.

El divendres 27 de febrer es realitzarà el sorteig públic de la Rifa de la Gran Cistella Solidària mitjançant el sistema aleatori Random.org. Serà un sorteig públic al que es convidaran als delegats de Grau Superior i a l’equip directiu del centre i el número premiat es publicarà a la pàgina web.

Clicant aquí trobareu les Bases del concurs

Moltes gràcies per la vostra participació i bona sort!