Notícies Escola

  • Acord amb Adam
  • Acord amb Adam

Acord amb Adam

Hem signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Adam que permet als nostres alumnes d’informàtica utilitzar de forma real la seva infraestructura cloud.

L’escola ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Adam, referent en solucions d’allotjament, infraestructura i xarxes. Aquest acord estableix la possibilitat que els nostres alumnes d’informàtica puguin aprendre a configurar i utilitzar de forma real la seva infraestructura cloud i els serveis de connectivitat.

Els estudiants de Formació Professional podran ampliar els seus coneixements practicant el procés de creació de servidors virtuals i la configuració de xarxes al núvol sota l’arquitectura d’Open-Starck.

Des de Salesians Sarrià agraïm aquest tipus d’iniciatives amb empreses de primer nivell que contribueixen a potenciar la Formació Professional i aporten coneixement i experiències reals que requereix el mercat de treball del sector tecnològic.

 

signatura adam cos noticia salesians sarria

 

A la fotografia apareixen, d’esquerra a dreta, José Luis Sánchez, professor Salesians Sarrià; Francisco Álamo, director Salesians Sarrià; David Ribalta, director comercial i MKT Adam; Xavier Brines, titular Salesians Sarrià, i Sergi Carreras, professor Salesians Sarrià