Fòrmula Dual Plus

Hem incorporat dos nous cicles en format 100% Dual que comptem amb la implicació activa de les empreses

Formación profesional - FP Dual - Salesians Sarrià

Nova modalitat Dual

Obtén professionals amb un perfil molt demandat

Salesians Sarrià ha incorporat dins la seva oferta educativa dos cicles formatius de Grau Superior de caràcter privat en format Dual: Mecatrònica industrial i Desenvolupament d’aplicacions web.

Els alumnes cursaran el cicle en format 100% Dual amb un contracte de treball retribuït i prestació d’atur. A més, tindran una reducció de càrrega lectiva (convalidacions per anteriors especialitats).

És requisit imprescindible una titulació anterior de Grau Mitjà o Grau Superior de famílies afins.

Amb la realització d’aquests estudis, s’obté un perfil professional molt demandat per les empreses.

Una oportunitat per aprendre i adquirir experiència alhora

Aquest programa permet formar treballadors qualificats i adaptats a les necessitats del mercat i assegurar la cooperació entre els centres educatius i les empreses

Adquirir experiencia - FP Dual- Salesians Sarrià
Empreses col·laboradores Dual

Cada any són més les empreses que ens demanen alumnes per participar en la Formació Professional Dual. A l’últim curs, més de 200 empreses de diversos sectors professionals han col·laborat amb Salesians Sarrià en la modalitat de Formació Professional Dual.

Adquirir experiencia - FP Dual- Salesians Sarrià
Coordinador FP Dual

L’escola disposa d’un coordinador d’FP Dual que s’encarrega de gestionar aquesta modalitat d’estudis, arribar a acords estratègics amb empreses i institucions, participar en formacions i trobades del sector, formar a tutors d’empresa, etc.

Adquirir experiencia - FP Dual- Salesians Sarrià
Alianza FP Dual

Fruit d'aquest treball per potenciar la Formació Professional Dual, formen part de la Alianza para la FP Dual, entitat integrada per empreses, institucions i centres educatius que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves mitjançant una FP Dual de qualitat.

Descobreix la FP DUAL

Si vols conèixer els avantatges que aquesta modalitat d'estudis aporta a la teva empresa i les característiques de la formació Professional Dual, contacta amb nosaltres. T’explicarem com incorporar alumnes en pràctiques i les diferències de les modalitats beca i contracte de treball.

Per a mòbils fer un segon clic per iniciar vídeo

Les empreses expliquen la Dual

Salesians Sarrià col.labora amb més de 200 empreses que acullen alumnes en pràctiques sota la modalitat de Formació Professional Dual. 

Volem presentar-vos el seu testimoni i experiència en aquest audiovisual que destaca els avantatges de la Dual: Formació de treballadors en els hàbits de l'empresa, captació de nous talents, motivació per la formació, bonificacions seguretat social, etc. 

Gràcies a totes les empreses que ens han acollit des del primer moment donant veu a la seva experiència Dual.

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments
Canal de l'informant

 
salesians-sarria-contacto

Notícies relacionades

  • Premiats al Concurs Carles Vivó (Escola) 30 Mai 2024

    Alumnes de Batxillerat artístic han obtingut diversos guardons al XIX Concurs Carles Vivó realitzat per l’Associació Amics de...

  • Intercanvis Batxillerats (Escola) 11 Juliol 2024

    Els nostres alumnes de Batxillerat han estat una setmana a Farnborough i Nuremberg per concloure els intercanvis d’aquest...