DESCOBREIX SALESIANS SARRIÀ

Som un centre pioner en l’ensenyament de qualitat i posem la nostra experiència al servei de la formació postobligatòria: els Batxillerats i la Formació Professional

Amb més de 130 anys d’experiència, treballem per donar resposta a les necessitats educatives actuals dels joves, en un ambient familiar i amb un tracte proper i directe. En aquesta línia i seguint l’estil de Sant Joan Bosco, posem cura en construir una relació educativa de confiança.

Des de l’escola promovem un nou model professional amb una formació tècnica consolidada i amb uns valors i competències transversals. El nostre objectiu és formar a professionals de referència i a la vegada persones autònomes i responsables de la seva feina.

Una de les nostres línies de treball més destacades és la implementació de la Formació Professional Dual i el Treball per projectes. Als estudis de Batxillerat fomentem l’aplicació de les noves metodologies i recursos per treballar a les aules, com l’aprenentatge cooperatiu.

Nuestra escuela - descubrenos - Salesians Sarria

Un centre de referència

Les noves metodologies, la creativitat, l’emprenedoria, la internacionalització i la inserció laboral estan presents en el dia a dia de l’escola

Escola europea de qualitat

PROJECTES INTERNACIONALS

Els idiomes són un dels pilars fonamentals dels nostres estudis. Recentment hem estat certificats com Escola Multilingüe pel nostre treball per potenciar la internacionalització de la comunitat educativa. Amb la participació en projectes internacionals i la promoció de les llengües estrangeres, volem complir amb l’objectiu de ser una escola europea de qualitat.

Proyectos internacionales - Salesians Sarrià

Innovació educativa

APRENENTAGE BASAT EN PROJECTES

Fa sis anys que estem implementant projectes d’innovació a la Formació Professional. L’objectiu és que els estudiants es converteixin en protagonistes del seu propi aprenentatge. La idea és aconseguir motivar-los al màxim mitjançant un repte o problema adaptat a les necessitats del treball. Des de l’escola ja apliquen les metodologies del món laboral.

Aprendizaje basado en proyectos

Creixement integral

RELACIÓ EDUCATIVA DE CONFIANÇA

Ens presentem de forma propera a l’alumne i les famílies mitjançant l’acció tutorial i docent personalitzada, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada estudiant. Comptem amb un equip il·lusionat d’educadors i educadores que posen els seus coneixements i la seva tècnica al servei del creixement integral de cada alumne.

Relación educativa de confianza

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments
Canal de l'informant

 
salesians-sarria-contacto

Notícies relacionades