Serveis

Contacte directe amb les empreses

Serveis a empreses

Oferim diferents tipus de col·laboracions  amb les empreses com test de  productes, esponsorització d’instal·lacions, networking entre empreses, lloguer d’espai i equips, entre d’altres.

Acreditació experiència laboral

Destinat a aquelles persones que no tenen titulació reglada i desitgen o necessiten obtenir un certificat professional o un títol de FP, mitjançant l’acreditació i certificació dels coneixements adquirits amb la seva experiència laboral.

Relacions Internacionals

Servei destinat a aquelles empreses i alumnes que volen desenvolupar-se en un àmbit internacional: organitzacions que busquen estudiants estrangers per realitzar pràctiques, alumnes que volen fer un intercanvi, etc.

Formació a mida

Oferim programes formatius que s’adapten a les necessitats individuals i de les empreses, que els permeten estar al dia per garantir la qualificació dels treballadors i permeten la formació al llarg de tota la vida. 

Innovació i emprenedoria

Posem al servei de les empreses el talent dels alumnes per resoldre els reptes que plantegen els nous entorns, permetent incrementar la productivitat de l’organització. Ajudem, a més, a fer evolucionar les idees perquè esdevinguin projectes reals.

FP Dual i FCT

Col·laborem conjuntament en la formació dels nostres alumnes, en modalitat d’alternança entre el centre i l’empresa, per tal que els perfils professionals desenvolupin les competències en els vostres centres de treball com a  futurs treballadors.

Formació ocupacional i contínua

Comptem amb un ampli catàleg de cursos que s’adapten a les actuals necessitats del mercat i que faciliten el reciclatge dels treballadors. Disposem d’una formació continuada, subvencionada i privada.

Borsa de treball

Oferim accés preferent i personalitzat a la nostra borsa de treball de titulats de Formació Professional  i garantim una major inserció professional dels nostres alumnes.

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments
Canal de l'informant

 
salesians-sarria-contacto

Notícies relacionades

  • Premiats al Concurs Carles Vivó (Escola) 30 Mai 2024

    Alumnes de Batxillerat artístic han obtingut diversos guardons al XIX Concurs Carles Vivó realitzat per l’Associació Amics de...

  • Intercanvis Batxillerats (Escola) 11 Juliol 2024

    Els nostres alumnes de Batxillerat han estat una setmana a Farnborough i Nuremberg per concloure els intercanvis d’aquest...