Amplia el teu perfil professional

BENVINGUT/DA A ALUMNI

Volem que formis part de la nostra comunitat d’antics alumnes per acompanyar-te en el teu camí personal i professional. Sabem que la formació al llarg de tota la vida és un repte... i nosaltres volem estar presents.

Et presentarem una sèrie de cursos tècnics, cursos d’idiomes i formació de reciclatge. Descobriràs els avantatges de la innovació i l’emprenedoria al nostre espai coworking i t’ajudarem en la recerca de feina o en el desenvolupament de la teva carrera professional.

A més, continuaràs gaudint de descomptes i podràs formar part de la nostra borsa de treball amb més de 600 empreses col·laboradores. Fes-te membre d’Alumni Salesians Sarrià i gaudeix dels serveis i avantatges per al nostre col·lectiu. A més, podràs compartir coneixement i experiències amb els companys i les companyes de classe.

Forma part de la comunitat d’antics alumnes

Inscriu-te a Alumni de Salesians Sarrià i rebràs tota la informació dels avantatges i serveis que estem preparant per a tu.

Borsa de Treball - Salesians Sarrià
Borsa de treball

Posem a la teva disposició el servei de Borsa de treball amb la finalitat de facilitar les teves opcions d’inserció laboral i/o millora i desenvolupament de la teva carrera professional. Comptem amb el suport de més de 600 empreses col·laboradores. Servei amb un 50% de descompte per als membres de la comunitat Alumni.

Coworking - Salesians Sarrià
Espai de coworking

T’oferim un espai de coworking perquè puguis desenvolupar els teus projectes d’innovació i emprenedoria. El servei compta amb un espai d’oficina i també zones comunes, assegurança de responsabilitat civil, manteniment... Si formes part de la nostra comunitat, gaudiràs d’aquest servei amb un 50% de descompte.

Formació contínua - Salesians Sarrià
Formació contínua

Som conscients de la necessitat de reciclatge professional dels joves que finalitzen els seus estudis. Comptem amb un ampli catàleg de cursos que s’adapten a les actuals necessitats del mercat de treball i faciliten el reciclatge professional. Disposem de formació contínua, subvencionada i privada. Preus especials Alumni.

Uneix-te a Linkedin i crea comunitat amb altres antics alumnes de Salesians Sarrià que treballen en sectors afins al teu. 

Linked in

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments
Canal de l'informant

 
salesians-sarria-contacto

Notícies relacionades

  • Premiats al Concurs Carles Vivó (Escola) 30 Mai 2024

    Alumnes de Batxillerat artístic han obtingut diversos guardons al XIX Concurs Carles Vivó realitzat per l’Associació Amics de...

  • Intercanvis Batxillerats (Escola) 11 Juliol 2024

    Els nostres alumnes de Batxillerat han estat una setmana a Farnborough i Nuremberg per concloure els intercanvis d’aquest...