Dimarts 29 de maig es farà la presentació dels projectes de packaging per a un ou de Pasqua de xocolata i la seva valoració pel professorat d’arts gràfiques.
Els alumnes de primer curs del cicle formatiu de Grau Superior Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia presentaran davant el professorat el seu projecte final de disseny i creació de l’embalatge que conté un ou de Pasqua de xocolata.
Ells professors verificaran en directe, llençant els diferents packs a terra, si el disseny plantejat pels equips de treball compleix els requisits plantejats. Al tractar-se d’un producte fràgil, els alumnes han estudiat amb detall l’estructura de l’embalatge per fer-lo resistent als cops. L’objectiu principal és protegir l’ou de xocolata per aconseguir que el producte arribi a destí en perfectes condicions.
Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de la Pastisseria Lis de Barcelona que ha cedit els ous de xocolata per poder fer les proves de disseny estructural i verificar la resistència de l'envàs per la protecció del producte.
Des de la secció d'Arts gràfiques volem agrair novament la col·laboració totalment desinteressada a tot l’equip de la Pastisseria Lis.
Notícia relacionada: