La Pastisseria Lis ens cedeix ous de xocolata de producció pròpia per col·laborar amb un mòdul del cicle d'Arts Gràfiques
Els alumnes de primer curs del cicle formatiu de Grau Superior Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia estan treballant el projecte packaging dins del mòdul de Creació gràfica. El repte proposat és el disseny d’un embalatge que contingui un ou de Pasqua de xocolata. La Pastisseria Lis ha aportat 24 ous de xocolata perquè l'alumnat pugui fer les proves del disseny estructural i verificar la resistència de l'envàs per la protecció del producte amb material real.
Aquesta col·laboració permet que els estudiants s'enfrontin a un repte de producció industrial i puguin avaluar les seves propostes de disseny amb producte real. La metodologia d’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) també proporciona una relació més estreta entre els àmbits empresarial i educatiu.
Des del Departament Mixt de l’escola i la secció d'Arts Gràfiques volem agrair la col·laboració desinteressada de tot l'equip de la Pastisseria Lis i en especial a Pere Camps, gerent, mestre pastisser i president del Gremi de Pastisseria i de l'Escola de Pastisseria de Barcelona.