Notícies Escola

  • Comiat d’alumnes
  • Comiat d’alumnes
  • Comiat d’alumnes
  • Comiat d’alumnes
  • Comiat d’alumnes
  • Comiat d’alumnes

Comiat d’alumnes

Un dels moments més emotius de final de curs és el comiat dels nostres alumnes, que inicien una nova etapa acadèmica i personal.

La comunitat educativa ha preparat amb molta il·lusió les celebracions de comiat dels alumnes que han finalitzat els estudis a la nostra escola. Són uns moments molt emotius per compartir i recordar aquesta etapa educativa a Salesians Sarrià. Anècdotes viscudes amb els companys i companyes de classe i amb la resta del professorat. Enhorabona a tots i totes i moltes gràcies per confiar en la nostra escola.

Els estudiants de segon curs van rebre la insígnia d’antic alumne en record de l’educació acadèmica i personal rebuda. La direcció de Salesians Sarrià va convidar a tots els alumnes a seguir formant part de l’escola, a compartir el carisma de Don Bosco.  

Comunitat Alumni

I ara que ja heu finalitzat els estudis, volem que formeu part de la nostra comunitat d’antics alumnes per acompanyar-vos en el vostre camí personal i professional. Sabem que la formació al llarg de tota la vida és un repte... i nosaltres volem estar presents.

Alumni ofereix un seguit de serveix avantatges a tots els antics alumnes de l’escola. Disposeu de més informació aquí ALUMNI SALESIANS SARRIÀ

Us compartim aquí tot el material audiovisual que hem preparat, imatges que recullen alguns del moments més especials dels comiats i la presentació dels projectes. Companyerisme, amistat, records, somriures... Salesians Sarrià sempre serà casa vostra!

Comiat Formació Professional

Els alumnes de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior han realitzat la presentació dels projectes que han estat treballant durant el curs amb el grup classe i els seus actes de comiat.

Podeu accedir als vídeos i les galeries de fotografies de cada tipus d’estudi.

Fotografies dels projectes GM i comiats

Fotografies dels projectes Grau Superior 

Fotografies del comiat de Grau Superior

 

Comiat Batxillerats

Els alumnes de Batxillerat i Batxillerat Internacional han celebrat el seu acte de comiat al pati de l’escola. Us compartim les fotografies d’aquest moment tan especiali el vídeo que recull els moments més emotius

Fotografies del comiat de Batxillerat