Notícies Escola

  • L’escola al Saló de l’Ensenyament
  • L’escola al Saló de l’Ensenyament
  • L’escola al Saló de l’Ensenyament

L’escola al Saló de l’Ensenyament

Estàs acabant la ESO i encara no saps què estudiar? Vine a visitar-nos al Saló de l’ensenyament i t’informarem del les diferents opcions d’estudis postobligatoris.

Salesians Sarrià participa al Saló de l’Ensenyament, la fira que recull les diferents propostes educatives, que es celebra aquesta setmana del 15 al 19 de març al recinte firal de Montjuïc.  

short salo ensenyamentAmb l’objectiu d’oferir informació personalitzada sobre els aspectes diferenciadors de les escoles salesianes, disposem d’un ampli estand amb un espai d’atenció per donar resposta als dubtes que els joves plantegen sobre el seu futur acadèmic i professional.

Els visitants poden obtenir tota la informació de l’oferta educativa postobligatòria de Formació Professional (Grau Mitjà, Grau Superior i PFI), Batxillerats i Batxillerat Internacional, per decidir la millor opció i valorar quins estudis s’adapten millor als seus interessos i/o perfil acadèmic.

A més, els joves estudiants podran descobrir els espais i els tallers de cada estudi, més els testimoni d’alumnes actuals que expliquen la seva experiència a l’escola.