Notícies Escola

  • Conveni amb JAC Motors
  • Conveni amb JAC Motors
  • Conveni amb JAC Motors

Conveni amb JAC Motors

Salesians Sarrià i JAC Motors Iberia han signat un conveni de col·laboració per a la gestió de les pràctiques a l’empresa i la transferència de coneixement.

Des de l’escola considerem necessari el contacte directe amb el món laboral i les empreses de primer nivell. Per aquest motiu, treballem per enfortir lligams amb empreses de diversos sectors que volen incorporar a les seves plantilles joves professionals d’FP.

En aquesta línia de col·laboració, hem signat un conveni amb l’empresa JAC Motors Iberia, importador oficial de la marca de camions elèctrics JAC a Espanya. Aquest conveni ens permetrà l’intercanvi de coneixement, col·laboracions tècniques, així com la possibilitat que els nostres estudiants realitzin les pràctiques a JAC Motors. 

Aquest conveni permetrà al professorat i alumnat apropar-se al món del vehicle elèctric industrial a partir de la formació i coneixement del manteniment del camió elèctric d'última milla i mobilitat zero emissions.

JAC Motors Iberia és la importadora a Espanya del gegant automobilístic JAC Motors. Amb més de 60 anys d'història i especialitzat en la fabricació de camions, autobusos, turismes i maquinària, JAC fabrica anualment més de 300.000 camions.

Al setembre 2023, JAC Motors presumeix de ser el tercer fabricant de vehicles industrials amb més camions 100% elèctrics matriculats a Espanya. Multinacionals, Ajuntaments i nombrosos autònoms, gaudeixen ja d'aquest vehicle.

Agraïm a JAC Motors el seu compromís per a la formació integral i el desenvolupament professional, així com la seva col·laboració en la formació dels futurs professionals de la mobilitat sostenible.

acuerdo jac motors salesians sarria electrico

A la fotografia de signatura del conveni, apareixen (de dreta a esquerra),  Xavier Brines, titular de l’escola; José Arcos Espinosa, Chief Operating Officer de Jac Motors Iberia, i Francisco Álamo, director de Salesians Sarrià.