Notícies Escola

  • Coneixes CyberGreen Lab?
  • Coneixes CyberGreen Lab?

Coneixes CyberGreen Lab?

Et presentem un projecte realitzat per alumnes de Formació Professional que genera energia renovable mitjançant les plantes.

Des de l’escola estem treballant en tres projectes que han resultat admesos a la darrera convocatòria del Ministerio de Educación y Formación Profesional ‘Proyectos de innovación e investigación aplicadas y transferencia del conocimiento en la Formación Profesional’. Els projectes comprenen diversos perfils professionals i potencien la innovació i el treball en equip.

CyberGreen Lab està realitzat conjuntament amb Salesianos Palma del Río i l’empresa NechiGroup i Amaisys Technologies. El projecte es basa en un mur de color verd capaç de generar energia renovable amb el procés de fotosíntesi de les plantes.

CyberGreen recull diferents tecnologies facilitadores de la industria 4.0: Internet of Things, Intel·ligència Artificial, Impressió 3D, Cloud Computing, Ciberseguretat, Realitat Augmentada, Realitat Virtual... i respon a Objectius de Desenvolupament Sostenible com la generació d’electricitat a partir de plantes, energia fotovoltaica...

Més informació https://cybergreenlab.com/