Notícies Escola

  • Concurs ElectroCatFP
  • Concurs ElectroCatFP
  • Concurs ElectroCatFP

Concurs ElectroCatFP

Aquest cap de setmana hem participat a l'XI edició de l'ElectroCatFP 2024 amb el nostre kart elèctric.

Els estudiants del grau superior d’Automoció i els de Programació de la producció en fabricació mecànica han dissenyat i fabricat un kart elèctric des de zero per al concurs ElectroCat FP 2024. Mentre els estudiants d’Automoció s’han encarregat de fer el xassís amb alumini, els circuits elèctrics i la carrosseria amb fibra de vidre, els alumnes de Mecànica han dissenyat i produït les diferents peces del vehicle, com els trapezis i les maneguetes.  

L’esdeveniment, celebrat al parc Central de Santa Perpètua de Mogoda, va tenir molta afluència de públic que va gaudir amb els prototips elèctrics al circuit. També es va realitzar un gran circuit d'Escalèxtric i una exposició de vehicles clàssics reconvertits a càrrec de l'Associació promotora del Vehicle Elèctric Volt-Tour.

L’equip de treball S.S.R.T. (Salesians Sarrià Racing Team), format per 11 alumnes, es defineix com un “equip compromès, previsor, organitzat i treballador que ens permet augmentar el nostre nivell de productiu, aproximant-nos el màxim possible al món laboral”, comenten els joves que han treballat en el projecte.

La XI edició de l'ElectroCatFP ha suposat un gran repte i motivació pels nostres estudiants, que ja estan pensant en millorar el vehicle per al proper curs.

L'ElectroCatFP s'emmarca en el programa del Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua i respon al nostre compromís d’escola sostenible.

Notícies relacionades:

22/02/2024 Participem a ElectroCat FP