Alta a la Borsa de Treball per antics alumnes

A Salesians Sarrià treballem perquè els nostres alumnes tinguin una fàcil inserció laboral un cop finalitzin els seus estudis. Per això, treballem i fomenten la borsa de treball.

Qualsevol empresa ens pot fer arribar les ofertes laborals que necessita cobrir. Des de Salesians Sarrià fem una selecció dels perfils que més s’ajusten als requisits demanats i enviem els currículums a l’empresa o institució.

Els alumnes o antics alumnes poden donar-se d’alta com a sol·licitants de feina a través d’una plataforma digital. Poden incorporar el seu currículum actualitzat, especificar les aptituds i capacitats. Aquest servei serà de pagament, per tal d'ajudar a fer-lo més sostenible econòmicament parlant, hi ha una quota d’ingrés que són 25€, per una estada de 2 anys de permanència (50% de descompte per als membres de la comunitat Alumni**). Durant aquest període el currículum serà enviat a totes les empreses que ofereixin llocs de treball que coincideixen amb el seu perfil. Passats aquests dos anys, si no confirmes que vols continuar amb les mateixes condicions, les teves dades són esborrades de la plataforma, però evidentment  sempre pots tornar a inscriure’t (recorda que seràs exalumne tota la vida).

**Al següent enllaç pots trobar tota la informació per formar part de la comunitat Alumni: https://www.salesianssarria.com/ca/alumni

AVANTATGES DE FORMAR PART DE LA BORSA DE TREBALL DE SALESIANS SARRIÀ

Avantatges per les empreses: Aquestes poden accedir de forma preferent i gratuïta a una borsa de professionals tècnics  altament qualificats (vosaltres), que tenen l'aval de l'escola, ja que sou o heu estat  alumnes.

Avantatges per l’alumnat i antic alumnat: s’incrementa la possibilitat de cerca de feina i, per tant, d’inserció laboral. També podeu disposar de  l'assessorament i orientació del personal d’Escola-Empresa (millora del CV, tipus de contractes, tràmits amb l’administració…).

PROCEDIMENT D’ALTA A LA BORSA DE TREBALL

 1. Introduir les teves dades en el formulari d’aquesta web a “REGISTRAR-SE” i efectuar el pagament.
 2. T’arribarà en un màxim de 24/48 hores un correu amb les instruccions per accedir a la plataforma.

T’hauràs de donar d’alta a la plataforma incloent totes les teves dades:

 • especificant els estudis, l’experiència laboral (explica les competències professionals adquirides tant als estudis com a possibles feines, no posis només el nom del cicle),
 • i molt important les aptituds i capacitats (això s’ha de posar a l’apartat “otros datos de interés” que hi ha al final).
 • Com més informació tinguem més podrem vincular-te. També podràs adjuntar el teu CV, però pensa que la plataforma treballa amb les dades que has introduït, han de ser les més completes possibles.

Al correu que rebràs després de fer el pagament s’explica tot el procediment de nou.

Qualsevol dubte que tinguis estarem encantats d'ajudar-te des de borsadetreball@sarria.salesians.cat

Convenio de prácticas - Salesians Sarrià
Convenio de prácticas - Salesians Sarrià
Convenio de prácticas - Salesians Sarrià

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments
Canal de l'informant

 
salesians-sarria-contacto

Notícies relacionades

 • Premiats al Concurs Carles Vivó (Escola) 30 Mai 2024

  Alumnes de Batxillerat artístic han obtingut diversos guardons al XIX Concurs Carles Vivó realitzat per l’Associació Amics de...

 • Intercanvis Batxillerats (Escola) 11 Juliol 2024

  Els nostres alumnes de Batxillerat han estat una setmana a Farnborough i Nuremberg per concloure els intercanvis d’aquest...