RESERVA LA TEVA VISITA A L'ESCOLA

Generated with MOOJ Proforms

Oferim a les escoles la possibilitat de visitar el nostre centre per conèixer la realitat de Salesians de Sarrià en un dia normal d’activitat acadèmica.

El programa inclou una sessió informativa sobre les diferents sortides de l’Educació Secundària Obligatòria explicant les característiques i continguts dels principals ensenyaments postobligatoris (adaptada en funció dels interessos de cada grup).

També us mostrarem l’oferta formativa que ofereix Salesians de Sarrià, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions i els tallers de la Formació Professional.

 

Reserva la teva visita

 

Nom de l'escola
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Persona de contacte
Telèfon
Email
Característiques del grup
Nombre d'estudiants
En quins estudis esteu interessats?
Batxillerat
Cicles Formatius
PFI
Cursos d'accés a grau Superior
Data de la visita
Observacions


En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, de 13 de desembre, li comuniquem que al seva adreça de correu electrònic figura en la base de dades de Salesians de Sarrià (Escuelas Profesionales Salesianas, I.P.) amb domicili fiscal en el Passeig de Sant Joan Bosco, 42, 08017 de Barcelona per a l’enviament d’informació. D’acord amb les Lleis anteriors, pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

futurs estudiants 1

futurs estudiants 2