161211Caminada2 web10 gener 2017 – Us fem arribar les fotografies de la segona caminada de l’AMPA 'Collserola: De Mundet a Roquetes pel forat del vent'. Les podeu veure en el següent enllaç CAMINADA 2

Els que no hi heu pogut participar en altres ocasions, animeu-vos el proper diumenge dia 15 de gener, farem la tercera caminada del curs, de Colom a Sant Adrià. 

web1

 

25 novembre 2016 - El diumenge dia 6 de novembre de 2016, l'escola ha realitzat la primera caminada del curs 2016-2017 per a pares. Hem anat de Vallvidrera fins a Sant Just.

Érem 29 caminaires que hem gaudit, contra tot pronòstic, d'una climatologia excepcional i d'una natura amb variada vegetació, per camins amples en uns moments, viaranys estrets en uns altres, aturant-nos en cinc fonts i en un molí fariner descobert fa poc, ja a l'entrada de Sant Just. Tot plegat, un dia inoblidable.

Podeu accedir a totes les fotografies de la CAMINADA 1 

portada web
30 setembre 2016

Tornem a iniciar un nou curs i, amb ell, s’inicia també l'activitat de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes.

Des de l'escola us convidem a conèixer el programa de tallers i caminades, i us animem a participar en aquestes activitats que s’organitzen pensant en tots vosaltres.

Descarregueu-vos el PROGRAMA D'ACTIVITATS DE L'AMPA

 

INSCRIPCIÓ TANCADA

Pàgina 1 de 10