Alta a la Borsa de Treball per antics alumnes

A Salesians Sarrià treballem perquè els nostres alumnes tinguin una fàcil inserció laboral un cop finalitzin els seus estudis. Per això, treballem i fomenten la borsa de treball.

Qualsevol empresa ens pot fer arribar les ofertes laborals que necessita cobrir. Des de Salesians Sarrià fem una selecció dels perfils que més s’ajusten als requisits demanats i enviem els currículums a l’empresa o institució.

Els alumnes o antics alumnes poden donar-se d’alta com a sol·licitants de feina a través d’una plataforma digital. Poden incorporar el seu currículum actualitzat, especificar les aptituds i capacitats. Aquest servei serà de pagament, per tal d'ajudar a fer-lo més sostenible econòmicament parlant, hi ha una quota d’ingrés que són 25€, per una estada de 2 anys (50% de descompte per als membres de la comunitat Alumni). Durant aquest període el currículum serà enviat a totes les empreses que ofereixin llocs de treball que coincideixen amb el seu perfil.

Les empreses poden accedir de forma preferent i gratuïta a una borsa de professionals altament qualificats, que compten amb l’aval de l’escola. Els alumnes, també tenen avantatges de formar part de la plataforma.

Convenio de prácticas - Salesians Sarrià
Convenio de prácticas - Salesians Sarrià
Convenio de prácticas - Salesians Sarrià

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments

 
salesians-sarria-contacto

Notícies relacionades

  • Trobada empreses KNX (Escola) 29 Setembre 2023

    Salesians Sarrià acull dos esdeveniments de l’associació KNX que aplegarà els seus partners a nivell mundial....

  • PRESENTACIÓ JOVEMPRÈN (Escola) 02 Octubre 2023

    Els alumnes de Grau Mitjà han assistit a la presentació del Concurs Jovemprèn que fomenta els valors de l’emprenedoria en un...